Καλως ηρθατε στο offthalmos.

Offthalmos: λογοπαίγνιο από το off και το thalmos ή θαλμός (αθηναϊκό τετράδραχμο), επίσης παραπέμπει και στη λέξη οφθαλμός (μάτι)


Offthalmos a blog with brain, heart and eyes.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011



Η  ζωή είναι ένα ταξίδι…

Στο ταξίδι αυτό υπάρχουν στροφές, ομαλές μα και πιο απότομες…

Στο ταξίδι αυτό υπάρχουν ευθείες, ανηφορικές μα και κατηφορικές…

Για να φτάσεις όμως στον προορισμό σου, πρέπει να ξες να πατάς τόσο το γκάζι όσο και το φρένο…

4 σχόλια:

το 10 το καλό είπε...

Αυτά είναι φλωριές.....τέρμα τα γκάζια να γουστάρουμε!!!!!πέτσα το πανί!!!!!!

offthalmos είπε...

Φίλε μου εγώ δεν θα σου πω πως να κάνεις το δικό σου ταξίδι, αυτό είναι δικό σου θέμα, απλός μια σκέψη μου λέω... τώρα από εκεί και πέρα, σίγουρα μπορείς όπως λες να κάνεις αυτό το ταξίδι με τέρμα το γκάζι αλλά πρώτων, κανείς δεν μπορεί σου εγγυηθεί την εξέλιξη αυτού του ταξιδιού και δεύτερων η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου, (έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ) θα την χαρακτήριζα περισσότερο ως ταξίδι αναψυχής, κάθεσαι αναπαυτικά στο κάθισμα σου, χαλαρώνεις και απολαμβάνεις όλα εκείνα που έχει να σου προσφέρει η ζωή, προς τι η τόση βιασύνη λοιπόν ;

το 10 το καλό είπε...

Η Ζωή περνάει και χάνεται...μάτι(α) μου.... όπως λέει κι ο Πάριος.Η Ζωή σίγουρα είναι αγώνας, δεν ξέρω αν είναι δρόμου, μάλλον off road θα την χαρακτήριζα. Και δεν πας τσίτα γιατί βιάζεσαι αλλά για να γουστάρεις την διαδρομή!!!Οι στροφές είναι ωραίες μόνο όταν μπαίνεις με τις πόρτες....Άσε που την εξέλιξη δεν μπορείς να την εγγυηθείς σε κανέναν όσο προσεκτικός και να είναι!!!Γι' αυτό είναι και όμορφη άλλωστε...άσε που δεν είμαι και φλώρος!!!!!!!

offthalmos είπε...

Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετική άποψη για το πώς ''γουστάρει'' ο καθένας την διαδρομή του…

Δημοσίευση σχολίου